Gastenboek

Current Entries

Name:Martine
Location:
Email:
Website:Not Provided
Rating:1
Comments:26 jaar geleden kregen mijn darmklachten de naam "ziekte van Crohn" opgeplakt met de nodige beperkingen en ook lasten. Ik combineerde mijn klassieke medicatie zelfs een poosje met voetreflexologie. Via een goede vriendin leerde ik Wouter kennen. Vooral door zijn degelijke kennis, brede kijk en de wijze waarop hij mij behandelt en adviseert, is mijn ziekte gestabiliseert. Wouter raadde mij in het voorjaar 2010 het Paleodieet aan. Binnen de week was mijn diarreeprobleem van de baan op een gezondere manier dan via medicatie en voel ik mij stukken beter. Voor mij een stimulans om door te bijten als het even moeilijk gaat. De impact van voeding is echt wel van belang! Dank je Wouter voor je ondersteuning!
Visit Date:1/3/2014
Name:Nadine
Location:
Email:
Website:Not Provided
Score:1
Comments:Een drietal jaren geleden had ik last van een constante pijn bovenaan mijn hoofd evenals van een te hoge schommelende bloeddruk. Op foto's van mijn nekwervels en een scan van mijn hoofd was er niets te zien en dus ook niets aan te doen ... met als gevolg dat ik me ook mentaal minder goed voelde. Via mijn schoonzus kwam ik bij Wouter terecht. Door een combinatie van verschillende behandelingen, waaronder EFT, is mijn hoofdpijn verdwenen, is mijn bloeddruk weer helemaal in orde (11,. op 7,.) en voel ik mij beter dan ooit en dit allemaal dankzij Wouter. Ik kan Wouter aan iedereen aanbevelen.
Visit Date:1/3/2014
Name:misty
Location:
Email:
Website:Not Provided
Rating:1
Comments:Na vele dokters-, specialisten-, kinesiten- en ostheopatenbezoeken ongeveer 4 jaar geleden stond ik bijna op het punt mij te laten opereren aan een hernia in mijn onderrug. Toen stelde iemand mij voor een afspraak te maken met Wouter. Sedertdien ga ik op regelmatige basis op consultatie en is er van een operatie geen sprake meer Nu kan ik weer werken, sporten en bijna pijnloos genieten van het leven. Als jullie denken dat er geen hoop meer is, dan hebben jullie verkeerd gedacht want Wouter is de reddende engel, hij heeft echt gouden handen enne Wouter bedankt
Visit Date:1/3/2014
Name:Lieve Van der Weeën
Location:
Email:
Website:Not Provided
Score:1
Comments:Lieve Van der Weeën Door een val van een ladder en de aanhoudende pijn in mijn linkerhand, verwees mijn huisarts mij door naar een handchirurg in het UZ te Gent. Daar stelde Dr. Van Hove de diagnose: Südeck aan drie vingers. Zonder enige medicatie, alleen door zeer gerichte behandelingen - waaronder voetreflexologie - heeft Wouter Vanhuysse mijn hand genezen. Dit gebeurde zonder mijn vingers aan te raken. Zelf heb ik de moed nooit opgegeven en bleef ik geloven dat ik zou genezen. Keer op keer ging het beter. Na verschillende maanden kon ik mijn vingers terug dichtknijpen, een zalig gevoel, waar ik zo fier op ben. Bedankt, Wouter!
Visit Date:1/3/2014
Name:Anne
Location:
Email:
Website:Not Provided
Rating:1
Comments:Anne Enkele jaren geleden kwam ik ten einde raad binnen op de praktijk bij Wouter. De diagnose vanuit het ziekenhuis was onverbiddelijk, de hernia's, de uitstralingen naar mijn been en de zenuwpijnen waren enkel via een dubbele rugoperatie weg te krijgen. Enkel inspuitingen konden me tijdelijk pijnvrij houden maar uit ervaring wist ik dat ieder moment een ontsteking alles weer op de helling kon zetten. Wouter begon de behandeling stap voor stap en na enkele jaren mag ik stellen dat mijn bewegingsvrijheid terug optimaal is, de pijnen weg, de bewegingsvrijheid terug en de uitstralingen minimaal. Sindsdien heb ik ook geen ontstekingen meer gekregen. De combinatie van deze consultaties waarbij wetenschap en psychologie, lichaam en geest in evenwicht brengt heeft ervoor gezorgd dat ik opnieuw kan genieten van het leven! Bedankt Wouter!
Visit Date:1/3/2014
Name:Marleen
Location:
Email:host
Website:Not Provided
Score:10
Comments:31-10-2011 Marleen S. Jaren geleden kwam ik bij Wouter terecht voor mijn Hernia.Ik verlegde steeds mijn pijngrens,die ik altijd tot het uiterste uitdaagde,maar leerde via hem te luisteren naar de"taal en innerlijke signalen van het lichaam".Jaren nadien had ik een knieoperatie(tengevolge van een ongeval)en opnieuw lukte het hem met veel geduld me weer op te krikken.Enkele maanden later kon ik effectief weer sporten. Ik stond voor alles open en menig keer kwam ik tot conclusie dat we op dezelfde golflengte zaten,wat betreft geneeskunde of wat hij ook bijstudeert.Van mij kreeg hij "carte blanche" op gebied van grenzen verleggen naast de klassieke kiné therapie.Toen ik verleden jaar spijtig genoeg opnieuw een ongeval had aan de voet was hij het die me opnieuw behandelde en me ondertussen stimuleerde ook anders te gaan eten. Als Body and soul, Kiné en patiënt op dezelfde golflengte zitten en je zelf positief ingesteld bent te genezen,is heel veel mogelijk...
Visit Date:1/3/2014
Name:Tom VH
Location:-
Email:woutervanhuysse@gmail.com
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Tom VH Ik had reeds enkele(3) jaren last van uitstralingspijn in linker bilstreek. Was een marathonloper maar kon door de pijn mijn marathons niet verder zetten. Ik kwam ter consultatie bij Wouter en die verstond uit mijn verhaal dat er mogelijk een bepaalde kwaadheid, woede was blijven hangen in mijn onbewuste.Het zou een kwaadheid zijn op de kleine jongen van 8 jaar die me drie jaar geleden een forse duw gaf in de rug waarna de klachten zo goed als onmiddellijk begonnen zijn. Hij legde me uit dat er relaties bestaan tussen pijn en emotionele centra in de hersenen. Gezien ik super rationeel ben , geloofde ik dit eerst niet maar Wouter overtuigde me met uitleg en een sessie EFT( emotional freedom technique) met pijnvermindering op het einde van de sessie. Na drie sessies was de pijn helemaal verdwenen. Ik geloof het nog steeds niet maar de pijn blijft weg. Terug van start met marathons. Bedankt.
Visit Date:1/3/2014
Page 2 of 2First   Previous   1  [2]  Next   Last   

Sign Guestbook

This function is only available to registered users of this site. Please login to post an entry to the guestbook.


Nieuws

Vanaf januari 2017 is Kine&Health een deel van KPNIBelgium/KPNIHuis

zie www.kpnibelgium.com

zie www.kpnihuis.com

  

Kine&Health - Brusselsesteenweg 155 -  9090 Melle - Belgium -  - 09/225.50.22

Copyright by Kine and Health