Endermologie

health - sports - beauty - wellness

Lpg Endermologie Cellu M6 is de volledige benaming van de bekendste cellulitis-behandeling ter wereld. De endermologie-techniek was de eerste echte cellulitis-behandeling die gelanceerd werd en is ook vandaag nog erg succesvol. 

Reeds 12 jaar ervaring met de cellu M6 !

Met de achtergrond als kinesitheraeut en zijn specialisaties krijgt de endermologie een belangrijke therapeutische waarde. De huid wordt bekeken en behandeld als een orgaan binnen het principe van de klinische psycho-neuro immunologie. 

Rersultaten zijn gebaseerd op:

  • We gaan op zoek naar de reden/ de oorzaak waarom je cellulits of verzwakt bindweefsel hebt. 
  • Een oorzaak gaat altijd gepaard met gestoorde werkingsmechanismen die geleidelijk  aan leiden tot een ontsteking van vetweefsel of verwaarlozing van collageen/elastine in je huidweefsel. 
  • De gestoorde werkingsmechanismen kunnen insulineresistentie , leptineresistentie, cortisolresistentie ,gestoorde schildklierfuncties, bijnierproblemen , .... zijn waardoor jouw lichaam hyperactieve symptomen zal vertonen met verwaarlozing van huid tot gevolg.
  • Door het aanpakken van de oorzaak; vb verkeerde voeding, te hoge stress levels, weefselschade, tekort aan micronutriënten zoals magnesium, vitamine tekort ed. veranderen we het gestoorde werkingsmechanisme met verandering van het symptoom tot gevolg: met name de cellulitis / verslapte huid. 
  • het adviseren van voedinds life-styleprogramma's en de nodige voedings- en/of kruidensuppleties zijn een basis binnen de sessies endermologie. 
  • het is bij iedereen verschillend waardoor iedereen ook anders benaderd wordt. 

Conclusie:

We combineren onze therapeutische inzichten van de klinische psycho-neuro-immunologie met het praktische endermologie -toestel waardoor een beter resultaat hebben dan gemiddeld. 

succes verzekerd !

 

Hoewel Endermologie vooral bekend staat als cellulitis behandeling, zijn er ook andere mogelijkheden: sports (prestatieverbetering, spierpijnen, recuperatie), wellness (soepeler lichaam, anti-aging door stimulatie van het weefsel, mechanische diepe massage), health (optimale bloedcirculatie en uitwisseling van lichaamsstoffen)

Endermologie, een introductie
LPG Endermologie is een behandeling die de huid verstevigt en de circulatie stimuleert, hierdoor zal cellulitis verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Ook topsporters maken gebruik van Endermologie voor een snellere recuperatie, verlichten van spierpijnen, het soepel houden van het lichaam en als diepe mechanische massage. Endermologie is een erg betrouwbare behandeling die ontstond in 1986 en nog steeds erg actueel is. Het is dus geen techniek die opkwam en even snel weer verdween.

Wat gebeurt er?
Tijdens een LPG Endermologie Cellu M6 behandeling vindt hoofdzakelijk een diepte-massage plaats volgens het principe van een aanzuig-oprol-uitrol techniek. Hierdoor wordt het bindweefsel versoepeld, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgevoerd. De Endermologie-techniek is niet pijnlijk, integendeel, ze is zelfs heel ontspannend.

 

 

Nieuws

Vanaf januari 2017 is Kine&Health een deel van KPNIBelgium/KPNIHuis

zie www.kpnibelgium.com

zie www.kpnihuis.com

  

Kine&Health - Brusselsesteenweg 155 -  9090 Melle - Belgium -  - 09/225.50.22

Copyright by Kine and Health